Sekcija refleksoterapevtov

Arhiv: Sekcija refleksoterapevtov organizira 16.strokovno srečanje

Sekcija refleksoterapevtov organizira 16.strokovno srečanje Pridružite se nam v petek, 1. decembra 2017 ob 10h, v dvorani A, Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13 v Ljubljani.

Arhiv: Predstavitev sekcije refleksoterapevtov na sejmu Medical 2017

Sekcija refleksoterapevtov se bo predstavila na sejmu Medical, ki bo od 6. do 8.4.2017 v Gornji Radgoni. Na razstavnem prostoru bodo na voljo informacije o refleksoterapiji ter demonstracije refleksoterapije na vseh mikrosistemih: na stopalih, dlaneh, ušesih in obrazu; na odprtem odru pa bodo izvedene delavnice za samopomoč z refleksoterapijo dlani, razgibalno-sprostitvenimi vajami in z drugimi uporabnimi tehnikami in metodami.

Arhiv: 15. strokovno srečanje Sekcije refleksoterapevtov

Naslovna tema 15. srečanja Sekcije refleksoterapevtov je "Od mladosti do modrosti". Pridružite se nam v petek, 2. decembra 2016 ob 10h, v dvorani A, Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13 v Ljubljani.

Arhiv: Svetovni teden refleksoterapije - Od mladosti do modrosti

Sekcija refleksoterapevtov letos v času "Svetovnega tedna refleksoterapije" od 19.9.2016 do 25.9.2016 organizira tri dogodke v obliki predavanj in učnih delavnic. Vodilo pri tem je ponuditi kakovostna usposabljanja in izpopolnjevanja znanj, kar je predpogoj za kakovostno izvedene storitve, zaščito potrošnika in njegovo zadovoljstvo. Naslovna tema letošnjega Svetovnega tedna refleksoterapije je "Od mladosti do modrosti". Predavale bodo Katarina Lavš Mejač, Nada Tomazin Dokl in Pavla Zupančič.

Arhiv: Svetovni teden refleksoterapije

Najavljamo svetovni teden refleksoterapije, ki bo od 19.9. do 25.9.2016. Program dogodkov je v pripravi.

Arhiv: Prvi mednarodni sejem sodobne medicine MEDICAL

Poskrbimo za zdravje na sejmu sodobne medicine MEDICAL! Prvi mednarodni sejem sodobne medicine MEDICAL organizira Pomurski sejem od 14. do 16. aprila 2016 v Gornji Radgoni v sodelovanju z Združenjem proizvajalcev in distributerjev medicinskih pripomočkov, ki deluje v okviru GZS Podjetniško trgovske zbornice. Sejem bo povezal nosilce medicinskega napredka, zdravstveno osebje, bolnike in vse, ki skrbite za svoje zdravje in zdravje sočloveka. Predstavljal bo sodobne pripomočke in načine za odkrivanje, zdravljenje in lajšanje bolezni. Ozaveščal bo o pravicah in možnostih, ki izhajajo iz zdravstvenega zavarovanja. Ponudil bo uporabne delavnice in zanimive strokovne posvete.

Arhiv: MEDICAL - mednarodni sejem sodobne medicine

Arhiv: SKRIVNOSTI DAVČNIH BLAGAJN - 4. podjetniški klepet

Arhiv: Svetovanje glede uvedbe davčnih blagajn

Zakon o davčnem potrjevanju računov z 2. januarjem 2016 uvaja obvezen postopek potrjevanja računov.